Waar zitten we

dinsdag 26 juli 2022

Klintholm

Na 17 jaar zijn we weer een keer terug in Klintholm. Na het ronden van de kapen bij Rügen en als laatste kaap Arkona kregen we na 10 uur varen Klintholm in zicht.




We hadden op google maps al zo'n beetje bekeken waar we graag zouden willen liggen; in het noord-west hoekje bij het strand, maar wetende dat de haven waarschijnlijk overvol zou zijn was het maar de vraag of dat zou lukken. En vol was het! Maar ja, de meeste mensen varen niet helemaal door naar de verste hoek en uiteindelijk konden wij daar toch nog mooi dubbel liggen.


De reeds afgemeerde boot zou de volgende morgen vertrekken, dus lagen we mooi langszij de steiger op zo'n 30m van het strand. Na een heerlijke stranddag op maandag kwamen, zoals voorspeld, in de vroege avond de beloofde (onweers-)buien opzetten. 



Ondertussen is het dinsdagmiddag en waait het stevig door, ook zoals belooft, met een 24kn (6-7Bft) en dat zal het morgen ook nog blijven doen. We hebben gebruik gemaakt van een '5 halen, 4 betalen' aanbieding, we blijven hier dus tot vrijdag, een soort mini vakantie in de vakantie dus 😏 
Wort vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten