Waar zitten we

zaterdag 20 mei 2017

Camaret 3

Zaterdag wasdag...? Vandaag maar weer eens een was gedraaid (2e keer), dus 1,5km lopen naar de wasserette met een grote 'Plus' tas met alerhande was, nog even met Mo de details afgestemd; alles gewoon op 60' dus. Alles in de enige vrije machine gekieperd en gepoogd de instructies te ontcijferen. Uiteindelijk kwam de zaak (héél) langzaam aan de draai... Was waarschijnlijk ook iets meer dan de aangegeven 5-6kg was... Ben daarna maar een biertje gaan drinken in de hoop dat er écht gewassen werd én daarna de enige droger beschikbaar was, het was anderhalf uur voor sluitingstijd, zou het niet lukken kon ik 1,5km teruglopen met een 3x zo zware 'Plus' tas met zeiknatte was. Uiteindelijk alles schoon en droog.
Het sanitair zit hier ook wel op een bijzondere plek; een dungeon half onder het fort en niet écht 'heul modern...'
O ja, en waar je zo'n nep Go Pro ook mooi voor kunt gebruiken is het controleren van je schroef en roer zonder natte tenen te krijgen. Ik had hem alleen iets te veel omhoog gericht staan.
Morgen maar eens een wandeling maken naar de punt van dit schier schiereiland. Nog een overzichtsfoto van de haven van noord naar zuid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten