Waar zitten we

woensdag 17 mei 2017

l'Aber Wrac'h

Zo we zijn, als afgesproken, achtervolgd door een stel Zwitsers met een Halberg Rassy en een plotterkaart t/m het Engelse kanaal, aangekomen in L'Aberwrac'h (als ik het goed schrijf). Vandaag een mooi tochtje gehad (behalve dan die regen de hele dag...) met de eerste 2 uur op de motor en de laatste 3 hoog aan de wind/klein knikje met zo'n 15 knopen, dus bijna 8 knopen door het water plus 0,5 tot 1,5 knopen stroom, dit met een zee van bijna 2m geeft wel leuk zeilen!
Het lijkt dat we morgen gelijk door kunnen naar Camaret. Bodo en Ingrid, met de Doerti, een Hanse 400 uit Delfzijl, zijn van plan morgen juist deze kant op te komen, dus als het goed is gaan we elkaar morgen ergens passeren! Eerst zo even eten bij de Zwitsers aan boord van een echte boot ;-)

1 opmerking:

  1. Hoi Rob,
    Zagen dat je vanmiddag bent aangekomen in Landeda. En je schrijft in je blog dat je morgen wellicht naar Camaret sur Mer gaat. Het toeval wil dat wij daar ca 12 km vandaan vakantie vieren. We zijn eergisteren ook al even wezen buurten bij Bodo en Ingrid; was erg leuk. We houden Marine Traffic in de gaten en als je in Camaret bent komen we zeker even langs.
    Groet, Klaas & Gea

    BeantwoordenVerwijderen