Waar zitten we

donderdag 18 mei 2017

Camaret

We zijn in Camaret! vandaag een prachtige zeildag met tussen de 8 en 12 knopen westen wind, na een uurtje onderweg Bodo en Ingrid met hun boot 'Doerti' tegengekomen, zijn zijn op de terugweg naar Delfzijl, heel apart!



Een prachtige hoge deining zo tegen de kust aan en ideaal weer om tussen Ouessant en Bretange door te zeilen, dit kan een beroerd stuk water zijn, Maar zoals vandaag gaat het prima!
We lagen nog niet vast of Klaas en Gea Reitsema stonden bij de boot, zij hebben ook een boot in Delfzijl, maar zijn hier nu vlakbij op vakantie, zonder boot. Vanaf de kust heeft Klaas foto's gemaakt; mooi en een leuke verassing. Klaas en Gea bedankt! 

Met dit tochtje is het eerste deel van de reis voorbij, het is nu hier wachten tot een weergat van een dag of 3 om vanaf hier rechtstreeks naar La Coruna aan de noordwestkust van Spanje te varen, zo'n 350 mijl. Huub heeft ondertussen een ticket gekocht een staat in ieder geval op 5 juni in La Coruna, dus ergens tussen nu en 5 juni moet ik mijn kans pakken.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten